ГРАФОСЕРВИС

ЗА НАС

Печатница Графосервис овозможува квалитетни печатарски услуги уште од 1992 година. Основана е во Струмица, Македонија и е првата приватна печатница во градот. После неколку години интензивно-печатарски услуги, целото внимание и фонд беа посветени во опремување на модерна печатарска куќа. Во текот на 25 годишното работење Графосервис ги достигна европските стандарди и се вбројува меѓу најдобрите печатници во Македонија.

Печатницата има канцелариски и производствен простор со големина над 1000 м2 и 22 вработени. Во склоп на печатницата работи дизајн студио, во кое работат професионални дизајнери со 20 годишно искуство. Тие успешно ги задоволуваат потребите на клиентите и нивните барања во изработка на сите видови проекти. Нашиот персонал секогаш го прави најдоброто за да ги изготви вашите порачки навремено и со висок квалитет.  Вашите  желби и идеи печатница Графосервис  секојпат ги претвора во успешно испечатена солуција.

 

ЗОШТО БИ НЕ ОДБРАЛЕ НАС

 

 

 

НАЈДОБАР ПЕЧАТАРСКИ СЕРВИС

Нашите  клиенти ја добиваат најдобрата солуција за печатење на своите етикети, флаери, каталози, брошури ...

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРИСТАП

Професионален пристап кон сите фази од производниот процес

ЕКСПЕРТСКИ ТИМ

Вработените се со долгогодишно искуство и континуирано се надоградуваат со курсеви и обуки од својата област.

 

 

 

БРЗА ИСПОРАКА

Времето на изработка секојпат го прилагодуваме во согласност со потребите на клиентите.

КОНТРОЛИРАН КВАЛИТЕТ

Процесот на производство од почетокот до крајот е контролиран.

НАЈНИСКИ ЦЕНИ

Нашите клиенти секогаш ја добиваат најниската цена за најдобар квалитет.

ГРАФОСЕРВИС

© 2017. Сите права се задржани.