ГРАФОСЕРВИС

НАЈДОБАР ПЕЧАТАРСКИ СЕРВИС

БРЗА ИСПОРАКА

НАЈНИСКИ ЦЕНИ

Нашите  клиенти ја добиваат најдобрата солуција за печатење на своите етикети, флаери, каталози, брошури ...

Времето на изработка секојпат го прилагодуваме во согласност со потребите на клиентите.

Нашите клиенти секогаш ја добиваат најниска цена за најдобар квалитет.

ЗА НАС

Печатница Графосервис овозможува квалитетни печатарски услуги уште од 1992 година. Основана е во Струмица, Македонија и е првата приватна печатница во градот. После неколку години интензивно-печатарски услуги, целото внимание и фонд беа посветени во опремување на модерна печатарска куќа. Во текот на 25 годишното работење Графосервис ги достигна европските стандарди и се вбројува меѓу најдобрите печатници во Македонија.

Печатницата има канцелариски и производствен простор со големина над 1000 м2 и 22 вработени. Во склоп на печатницата работи дизајн студио, во кое работат професионални дизајнери со 20 годишно искуство. Тие успешно ги задоволуваат потребите на клиентите и нивните барања во изработка на сите видови проекти. Нашиот персонал секогаш го прави најдоброто за да ги изготви вашите порачки навремено и со висок квалитет.  Вашите  желби и идеи печатница Графосервис  секојпат ги претвора во успешно испечатена солуција.

 

25 години во тек со најновите технологии за печатење.

25 ГОДИНИ СО ВАС

 

ИСПЕЧАТЕТЕ

ПО СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА

1000

Визит карти

1000 ден

500

Флаери А5

2000 ден

10000

Етикети 50*120 мм

5500 ден

ГРАФОСЕРВИС

© 2017. Сите права се задржани.