ГРАФОСЕРВИС

ПРОИЗВОДИ

Дизајн

Етикети

Каталози

Рекламни материјали

Дизајн на лого, етикети, каталози, брошури, плакати, календари, визит карти, книги и други рекламни материјали.

Самолепливи етикети во ролна, табачни етикети самолепливи и обични, разни форми и димензии.

Акциски каталози, Каталози, брошури, флаери, плакати,  сите формати.

Повеќе видиви рекламни материјали: нотеси, бележници, роковници, календари, воблери рекламни кеси и др.

Книги

Образци

Амбалажа

Широкоформатен печат

Прелом и дизајн и печатење на книги, весници,  монографии, студии и др. Сите формати.

Сите видови образци на бездрвна хартија и нцр, пликови сите формати брендирани.

фина амбалажа за сите индустрии.

печатење на церада, пвц самолепливо банери, рол банери, билборди,  и др.

ГРАФОСЕРВИС

© 2017. Сите права се задржани.